GRANNSAMVERKAN:       AKTUELL INFORMATION

I Polisens rapport från helgens händelser kan vi läsa att Haninge-Nynäshamn har drabbats av tre inbrott. Alla tre i Västerhaninge. Och av dessa tre inträffade två i samma fastighet, i vårt område! Närmare bestämt på Penselgränd.

Ett inträffade natten mellan fredag och lördag. Det andra natten mellan lördag och söndag. Vid det ena gick larmet vid 3-tiden. Polis och vaktbolag kom snabbt till platsen. Men förövarna var borta. Det gäller även vid det andra som inträffade på kvällen, troligtvis mellan kl. 20.00-23.00. Ingen var hemma när det inträffade. Förövarna har gått in via ett fönster, 3-glas, som tydligen ganska enkelt gick att få upp. All elektronisk  utrustning tog förövarna med sig. Dock lämnade de kvar TV-apparaten.

Några spår efter förövarna finns inte. Polis och vaktbolag var väldigt snabbt på plats. Men väldigt snabbt försvann även förövarna.

Tråkigt att sånt här ska hända. Även om dessa förövare gick via fönster är det viktigt att vi alla kollar att dörrarna är låsta och ha gärna belysning tänt, både inom- och utomhus. Och är ni bortrest, be grannarna hålla koll.   

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter