MINNESANTECKNINGAR FRÅN NÄRPOLISEN 3 OKTOBER

Grannsamverkansmöte med polisen måndagen den 3 oktober 2016.

Ylva Tomasson vikarierar för Bitte som är på semester. Månadsbrevet kommer om en vecka.

På Port 73 ränner det runt en man som försöker sälja allsköns saker och han försöker verkligen pracka på folk både det ena och det andra. Så där är det varning!

I veckan var det en ny bilbrand i Jordbro och fyra andra bilar skadades.
I helgen var det koppartjuvar i Håga industriområde och en person togs på bar gärning.

Ylva poängterar att bostadsinbrotten ligger på topp just nu! Dessvärre är det många av oss som har ovanan att lägga bilnycklarna i köksfönstren på blombrädan. Hm! Dessvärre så sant!! Hon berättar
att tjuvarna koncentrerar sig just nu på bilnycklarna. De tar sig tyst in när vi sover och tar för det mesta endast bilnycklarna.
Oftast vaknar vi inte ens när de startar bilen och försvinner. Då polisanmäler vi inte förrän på morgonen och då är det långt borta.
Så där är det också varning!

Under vecka 38 förekom det tre båtstölder på Muskö och två i Haninge.

Spridda jaktskott har hörts nattetid vid jordbrofältet och långt nere i Tungelsta. Jakt får som bekant inte bedrivas nattetid om det inte handlar om laglig jakt på vildsvin. Inga kadaver är påträffade.
Det har förekommit en del buskörning i Jordbro, man har dock inte lyckats få tag i vederbörande.

Undertecknad påtalar problemet med motionscyklister som far fram som ”galningar” på gång och cykelvägarna runt i Västerhaninge. De ombedes snällt och vänligt att hålla sig till landsvägarna!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter