INFORMATIONSBLADET

Senaste Informationsbladet inkl info om Vårstämman
nr 3-2020 finns >>>> HÄR

Hej!
 

Med anledning av Corona utbrottet och det osäkra läget som påverkar oss alla har vi i Styrelsen beslutat att skjuta upp vårens stämma som planerats till den 16 april. Enligt våra stadgar ska stämman hållas
under kvartal 2 vilket innebär någon gång under perioden april till juni. Vi bevakar naturligtvis nyheter och de restriktioner som kommer och återkommer med nytt datum samt kallelse så snart det är möjligt, preliminärt blir det någon gång i början på juni.
 
Samtligt material som ska delges inför stämman finns nu på hemsidan. Har du inte tillgång till hemsidan och hellre vill ha materialet går det
bra att maila till info@hantverkarens.com.
 
Datumet för Trivseldagen den 16 maj kvarstår för tillfället men blir det någon ändring återkommer vi. Håll också utkik på hemsidan och har du inte redan anmält din mailadress till styrelsen så gör gärna det.
 
Vi vill informera om att i sommar (v29 eller 30) kommer vi ha möjlighet att under en dag flyga med helikopter över vårt område.
Pris 300kr/person vuxen som barn.
Det är tillåtet att fotografera och det tar ca 4-5 min.
Återkommer med mer information när dag är fastställd.
 

 
 
 
Med vänliga hälsningar
Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter