INFORMATION FRÅN COMHEM

Com Hem Nytt
Fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och samfälligheter

Till dig som registrerad representant för en fastighet ansluten till Com Hem Fastighetsägarsidorna

 


Hej bästa fastighetsägare!

Vi vill påminna dig om moderniseringen av vårt tv-erbjudande, där vi går över till att sända tv-kanaler helt digitalt med bättre kvalitet.
De digitala tv-kanalerna är redan på plats och den 8 september 2020 utgår de analoga tv-kanalerna inklusive FM-radio via tv-uttaget. Detta innebär att de boende som idag fortfarande tittar på de äldre analoga tv-sändningarna behöver ändra till digital-tv på sina tv-apparater.



Informera era boende så snart som möjligt

Det enklaste sättet att informera de boende är att hänvisa dem till comhem.se/digitalisering.
Du som fastighetsägare eller boendeförening kan samtidigt nyttja det färdiga informationsmaterialet som vi samlat på comhem.se/fastighetsagare/digitalisering. Där finner du en färdig lapp till trapphuset, en informationstext att kopiera till er hemsida eller i mejlutskick och ett brev till boende att dela ut.

Informera gärna era boende så snart som möjligt, så får de mer tid att förstå vad de kan behöva göra och varför. De berörda kan då i lugn och ro, i sin egen takt ändra till digital-tv med bättre kvalitet.


Brev och broschyr till de äldre 

I slutet på maj skickar vi ett brev till de över 65 år som vi kan nå i er fastighet och som inte redan har ett digital-tv-abonnemang. Brevet innehåller enkla tips och en broschyr på hur de själva kan byta till digital-tv på sina tv-apparater. Broschyren ger en bra vägledning för personer som inte är vana att söka information via webben. För att till exempel söka detaljer kring de boendes individuella tv-utrustning så är comhem.se/digitalisering fortfarande bästa informationskällan.

Mer info, se här



Vi önskar er fortsatt starka upplevelser med tv, bredband och play från
Com Hem.

Med vänliga hälsningar, 
Stefan Trampus 
Chef Fastighetsaffärer Com Hem 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter