EFTERLYSNING

Hej styrelsen!

Jag skriver till er med anledning av att jag har haft någon inne på tomten, troligen i midsommarhelgen, och plockat med sig 8 av 13 stolsdynor  som förvarades i en dynbox vid sidan av en liten  spalje
med en vinranka på uteplatsen.
 
I måndags, 26/6 ,märkte jag att locket till boxen ej var riktigt stängt och tänkte då att alla dynor är genomsura  efter två skyfall och upptäcker då att det bara fanns 5 dynor där, talade med min granne som tyckte det var märkligt att man går in på tomten sådär.

Man har inte gått genom häcken det syns tydligt då den är relativt hög

I dag på morgonen när jag berättade det för en annan granne, som har tomt gränsande till lekplatsen ,hon sa då ,
att hon sett något blått liggande på en soffa vid gungorna, när hon vattnade sina blommor på övervåningen, hon sa då att hon saknade trädgårdsredskap som hon hade i hörnet mot lekplatsen.
När vi kom till baka efter vår morgonprommenad kollade vi på lekplatsen och där låg 4 av dynorna på soffan , hon fann ett av sina verktyg vid den andra soffan och i sanden vid klätterställningen en spade med sönderbrutit skaft i 2 delar. det är tråkigt att vi ej får ha våra tillhörigheter i fred.

Om någon har sett eller tagit tillvara  dessa  återstående dynor ,blåa och är i storlek 50x47x5 cm, vore jag tacksam om att få ett meddelande.

TEL .073 918 46 74
 
Med vänlig hälsning
Birgitta Lundin
Hammargränd  10

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter