INFORMATION OM FIBER

Hej
 
Fiber eller inte?
 
Svensk Infrastruktur kontaktade styrelsen i somras och undrade hur vi ställde oss till att de skulle presentera ett förslag till medlemmarna, jag, Joakim Berggren, var då tydlig med att styrelsen inte skulle hålla i några installationer utan fiberinstallationer blev en fråga mellan den enskilde medlemmen och Svensk infrastruktur. Sedan gick Telia ut med ett erbjudande, vilket styrelsen heller inte är inblandad i installationen av.
 
Frågan som samfälligheten måste ta ställning till innan någon fiber överhuvudtaget ska grävas ner oberoende av vem man väljer är om samfälligheten godkänner att våra gemensamma vägar grävs upp samt om vi godkänner att det ska grävas över våra tomter, även om fiberinstallatören ska passera en fastighet och in till grannfastigheten.
Det måste göras på en stämma och vi planerar att kalla till en extrastämma i Januari bara för att besluta om detta.
 
Glöm inte våra sponsorer XL-Bygg, Blomorado och Flugger.
 
 

GOD JUL
Önskar
Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter